Sfenia, Hoofdverpleegkundige geriatrie

“Na een drie jaar durende opleiding verpleegkunde, afstudeerrichting geriatrie, aan Karel de Grote Hogeschool kwam ik via werkplekleren op GZA Ziekenhuizen campus Sint-Jozef terecht. Drie maanden was ik aan de slag op de afdeling geriatrie. Ik werkte hier dolgraag en aangezien er verpleegkundigen gezocht werden, heb ik geen moment getwijfeld om naar deze functie te solliciteren. Sinds ik hier begon, boeit het me elke dag meer.

GZA neemt de tijd voor je

“GZA hecht bovendien erg veel belang aan haar medewerkers. Er wordt ook heel wat georganiseerd. Bijvoorbeeld de jubilarissenviering, de stagepluim en -fuif, de nieuwjaarsreceptie, inscholingsdagen, enzovoort. GZA neemt de tijd om je wegwijs te maken binnen de waardoor je je als starter meteen welkom voelt.

De dienst geriatrie op campus Sint-Jozef voorziet je vanaf het begin van een zeer goede begeleiding. Je wordt er omringd met warme en hulpvaardige collega’s waardoor je je geen moment alleen voelt.“

Collegiale en familiale sfeer

Samen met mijn vijfentwintig collega’s zorgen we dat onze dienst goed draait. Een nauwe en aangename samenwerking, het gezellige ziekenhuis en de collegiale en familiale sfeer zorgen ervoor dat ik elke dag met een lach op mijn gezicht kom werken.

Bovendien krijg je immens veel van de patiënten terug en dat geeft een ongelooflijke voldoening!”